Levenslang wonen
aan de kust

Koop of huur uw assistentiewoning

RESIDENTIE RIALTO

Oostende

In Oostende, de Koningin der Badsteden, valt altijd iets te beleven. Op de plek waar vroeger cinema Rialto stond, vindt u vandaag Residentie Rialto. Hier dompelt u zichzelf onder in het bruisende stadsleven.

En wilt u tot rust komen, dan geniet u van de gezonde lucht en het ruisen van de zee. Of u trekt zich terug in uw mooi ingericht appartement.

80

luxueuze woningen

Klaar voor assisted living

op de hoek van de Langestraat,
Christinastraat, Kleine Weststraat en Hertstraat

Voor wie bruist met de stad
Voor wie ruist met de Noordzee
Voor wie écht wilt profiteren van het leven

Is een woning aan zee altijd al uw droom geweest? Dan zit u goed bij Residentie Rialto, want de dijk en prachtige zeezicht zijn slechts enkele minuutjes wandelen van uw nieuwe thuis.

Hier zorgt u voor een veilige toekomst, als investeerder én als bewoner. Dat alles in een aangename en groene omgeving. Rialto bevindt zich in het centrum van Oostende en op 3 minuten van de zee. Ontdek er alles over in onze brochure.

Een piekfijne afwerking
met verfijnde details

De woningen staan voor comfort en luxe, maar ook voor uw privacy en zelfstandigheid.
De appartementen hebben namelijk alle voorzieningen om als assistentiewoning te fungeren. Denk maar aan een uitgebreide waaier van kwalitatieve diensten en een innovatief oproepsysteem, waarmee u zich steeds veilig en verbonden voelt.

Residentie Rialto


Oostende

Een nieuwe thuis
aan zee

Residentie Rialto bevindt zich in hartje Oostende. In de directe omgeving zijn heel wat eet- en drinkgelegenheden. Maar ook alle voorzieningen zijn vlakbij. Banken, apothekers, supermarkten…

Trek er vlot op uit

Station op 10 minuten wandelen en vlot bereikbaar met tram of bus

Vlak bij de oprit van de A10, N9 en E40

De appartementen

De appartementen zijn voorzien van een half massieve eiken parket, antisliptegels in de badkamer en een tegelvloer in de keuken. De keuken beschikt verder over alle kwalitatieve toestellen en heeft standaard een composiet werkblad.

In alle appartementen is hoogrendementsglas en overal ligt vloerverwarming. Bovendien zijn er aparte tellers voor water, elektriciteit en verwarming, om een zo laag mogelijk verbruik te garanderen.

Zelfstandig en actief wonen

Om tot slot een zelfstandige, zorgeloze en veilige toekomst te garanderen, zijn de appartementen voorzien van de laatste technologie en een uniek domotica- en oproepsysteem. De appartementen zijn 100% toegankelijk met een rollator of rolstoel: naadloze overgangen, verzonken ramen zonder niveauverschillen, brede deuren, aangepaste hoogtes van de stopcontacten, ruime inrijdouche, aangepast sanitair…

Vertrouw op de uitgebreide dienstenwaaier van Umanis

Umanis, uw partner in uitbating van assistentiewoningen en onderdeel van de Senior Homes Groep, biedt zorg- en comfortdiensten op maat. Zo hoeven bewoners en hun familie zich op praktisch, medisch of sociaal vlak geen zorgen te maken. Voluit voor het leven, voor een actief en autonoom bestaan.

ZORGDIENSTEN

Medische permanentie

Overbruggingsassistentie

Woonassistentie

Algemene permanentie

Administratieve ondersteuning

Comfortdiensten

Boodschappendienst

Animatie en evenementen

Kapster, schoonheidsspecialist en kinesist

Wassalon

Afvalophaling

Onze faciliteiten

Brasserie Rialto

In de gezellige Brasserie Rialto serveren we elke dag een verse lunch. U geniet er ook van een heerlijk stuk taart. Of wat dacht u van wafels smullen met de kleinkinderen? Laat u liever uw lunch aan de deur leveren? Wij regelen het voor u.

Kinesistherapie

Herstelt u van een medische ingreep of heeft u nood aan professionele begeleiding? In de kiné-ruimte van de residentie wordt u door een ervaren specialist geholpen.

Ontspanning

In de luxueuze wellnessruimte van de residentie komt u volledig tot rust in de sauna of in het bubbelbad. Heeft u wat last van stramme spieren? De infraroodmuur biedt altijd soelaas.

Kapper & Schoonheids-specialist

Natuurlijk wil u er opperbest uitzien en u ook zo voelen! Daarom is er in de residentie een kapper en een schoonheidsspecialiste aanwezig. Neem gerust contact op en kom alles te weten over Residentie Rialto als investering, voor eigen bewoning of om te huren.

Neem gerust contact op en kom alles te weten over Residentie Rialto als investering, voor eigen bewoning of om te huren.

RESIDENTIE RIALTO
OOSTENDE

Kleine Weststraat 3 bus 0001,
8400 Oostende
09 336 37 95 
mail@residentie-rialto.be

© 2024, Senior Homes Bv – PrivacyverklaringCookieverklaring

De inhoud van deze pagina omvat geen garantie of verbintenis vanuit de Senior Homes groep. Alle info is onderhevig aan wijzigingen en kan slechts bindend worden door een ondertekende overeenkomst.

EEN PROJECT VAN SENIOR HOMES